Informatie

Geschiedenis

Onze onderneming is op 1 april 1958 opgericht door Jac Latenstein. Sinds het jaar 1988 is de onderneming explosief gegroeid, werkten we in 1988 nog met 3 fulltime medewerkers en 1 parttime medewerker, op dit moment is dat 4 fulltime medewerkers en 3 parttime medewerkers.

Over ons

Wij zijn als kantoor gekwalificeerd en toegelaten tot de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, kortweg NOAB. Zo beschikken wij over de kennis van ruim 1000 collega’s door het hele land. Hiermee blijven wij op de hoogte van de laatste wetswijzigingen die ingrijpen op het midden- en kleinbedrijf.

Tevens zijn wij in het jaar 2003 lid geworden van het Nederlands College van Belastingadviseurs, nu RB. Hiermee willen wij onze fiscale kennis uitbreiden, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

We bieden een breed pakket aan diensten, zo beheren wij uw administratie, geven u advies en zijn kritisch in belastingzaken. We geven u zekerheid in zaken, zodat u kunt doorgaan met waar u goed in bent.

Wij werken met de boekhoudpakketten Finance, Snelstart en Exact, allen online. En voor de salarisadministraties werken wij met Afas online.